Hostal · Restaurant · Pizzeria

Restaurant

Us oferim una cuina creada als fogons de l’Argolla amb una varietat de plats pensats amb molta cura per acaronar el paladar dels nostres clients. En el nostre forn de llenya, que té una antiguitat de més de 200 anys, fem les pizzes, un dels plats més característics i populars del nostre establiment.

El nostre menjador és ampli i està decorat perquè us pugueu sentir com a casa. Està presidit per una gran i antiga llar de foc que durant els mesos més freds proporciona el caliu necessari per convertir la vostra vetllada en un moment molt especial. I no ens podem oblidar de l’eixida, un espai natural que proporciona la frescor adequada en les caloroses nits d’estiu mentre aneu assaborint els nostres plats.

És també el lloc ideal per empapar-nos dels raigs de sol durant les hores més càlides de la tardor i de l’hivern.

Image Image Image Image Image Image

 

 
Últims TweetsSobre nosaltres

L’hostal l’Argolla està situat a Santa Coloma de Farners, la capital de la comarca de la Selva (Girona). Està ubicat en una antiga casa del centre de la ciutat i molt a prop de centres neuràlgics com la ciutat de Girona a 24 km, Barcelona a 90 km, la Costa Brava a 30 km, l’Aeroport Girona Costa Brava a 15 km i a una hora de viatge per carretera amb la frontera de França.